Inhoudsopgave

De handleiding KOMAS/Windows is onderverdeeld in een aantal hoofdstukken. Ieder hoofdstuk bespreekt een aantal samenhangende onderwerpen.

Externe interfaces

KOMAS kan ook met een aantal externe partijen communiceren. Hiertoe zijn er interfaces gebouwd tussen KOMAS en de betreffende externe partij. De mogelijkheden daarvan worden hieronder beschreven.

Overzicht vaste activa

Met deze functie kan er een overzicht worden gemaakt van een deel of van alle vaste activa die in KOMAS zijn vastgelegd.

Posten met boekwaarde 0 tonen

Indien de rubriek Posten met boekwaarde 0 tonen wordt aangevinkt dan zullen ook de posten worden getoond waarvan de boekwaarde 0 is en waarop in het lopende boekjaar niets is afgeschreven.

Posten met een boekwaarde 0, maar waarop in het lopende boekjaar nog wel is afgeschreven of die in dat jaar zijn verkocht worden altijd op het overzicht getoond.

Het overzicht

Op het overzicht dat wordt afgedrukt wordt de status van alle geselecteerde posten vermeld.

Over KOMAS

KOMAS is al voor het eerst verschenen in 1985 met een tekstgeori├źnteerde gebruikersinterface.

In de jaren '90 van de vorige eeuw is de Windowsversie van KOMAS uitgebracht en deze versie is nog steeds actueel. In de loop der jaren zijn steeds aanpassingen en uitbreidingen gedaan om te voldoen aan de nieuwste regelgeving.

Contactgegevens

 • Telefoon:
  0184-684542
 • Email:
  komas@nicogram.nl
 • Adres:
  Lekdijk 177
  2957 CG Nw-Lekkerland
  Nederland